MojWindows

HyperX, herná divízia spoločnosti Kingston na veľtrhu elektroniky CES 2018 predstavila okrem nových pamätí aj trio herného príslušenstva.

Bezdrôtový headset HyperX Cloud Flight

Novinka má ponúknuť až 30 hodín práce na batérie, čo je podľa HyperX vôbec najdlhšia výdrž, akú nájdeme na súčasnom hernom trhu. Headset má mušle s uzatvorenou konštrukciou, ktoré možno natáčať v uhle 90° a vybavený je drivermi s priemerom 50 mm.

Nechýba ani certifikácia pre použitie s nástrojmi TeamSpeak  a Discord , či odnímateľný mikrofón s funkciou potláčania okolitého hluku. Okrem toho má vstavané ovládacie prvky pre nastavovanie LED efektov, vypnutie mikrofónu, napájanie, úpravu hlasitosti a podporuje trojpólové analógové prepojenie zvuku. V predaji sa má objaviť už v januári za cenu od 152€.

  • Driver: Dynamický, priemer 50 mm s neodymiovými magnetmi
  • Typ: Circumaurálne (okolo celého ucha), uzavretá zadná časť
  • Frekvenčný rozsah: bezdrôtovo: 20 Hz – 20 000 Hz, analógovo: 15 Hz – 23 000 Hz
  • Impedancia: 32 Ω
  • Hladina akustického tlaku: 106 dB SPL/mW pri kmitočte 1 kHz
  • Celkové harmonické skreslenie (THD): <2%
  • Bezdrôtový dosah až 20 metrov

Mechanická klávesnica HyperX Alloy Elite RGB

Klávesnica HyperX Alloy Elite RGB je prvá plnohodnotne vybavená herná klávesnica, ktorá ponúka kompletnú úpravu farbeného podsvietenie vďaka ovládaciemu softvéru NGenuity. Do pamäte klávesnice je možné ukladať trojicu farebných profilov a voľne medzi nimi prepínať.

Alloy Elite RGB je vyrobená z odolného oceľového rámu, má samostatné tlačidlá na ovládanie multimédií, priechodný port USB 2.0, ovládanie podsvietenia a spínače CHERRY, ktoré sú k dispozícii v červenej, hnedej alebo modrej verzii.

Medzi ďalšie vlastnosti patrí funkcia Game Mode, N-Key Rollover a plná podpora stlačení viacerých kláves naraz. Dodávaná je aj s odnímateľnou opierkou zápästia. Predajná cena pre náš trh zatiaľ nebola stanovená.

Myš HyperX Pulsefire Surge RGB

Herná myš HyperX Pulsefire Surge RGB sa vyznačuje dynamickými efektmi RGB podsvietenia v uhle 360° a na zaistenie presnosti a rýchlosti je vybavená optickým snímacím senzorom Pixart 3389 s možnosťou snímať pohyb v rozlíšení až 16.000 DPI. Rozlíšenie v predvoľbách možno meniť jednoduchým stlačením tlačidla a hráčom ho indikuje LED kontrolka.

Konštrukcia hernej myši Pulsefire Surge má za cieľ ponúkať presné, plynulé sledovanie pohybu bez vplyvov akcelerácie. Vďaka obslužnému softvéru HyperX NGenuity si hráči môžu zlúčiť viac funkcií a vytvárať tak makrá, priradiť ich šiestim programovateľným tlačidlám a uložiť ich do knižnice makier. V predaji sa objaví od 2. štvrťroka, cena pre náš trh zatiaľ nebola uvedená.

11.01.2018

+