MojWindows

Z aktuálnych štatistík, ktoré pravidelne zverejňuje AdDuplex, vyplýva, že momentálne najnovšiu aktualizáciu Fall Creators Update má na svojich počítačoch využívať už takmer trištvrte (74,3%) používateľov.

Naďalej platí, že najnovšia aktualizácia sa k používateľom rozširuje rýchlejším tempom ako to bolo v prípade jej predchodcov. Pre porovnanie, zatiaľčo predošlá aktualizácia Creators Update dosiahla takéto pokrytie za obdobie 5 mesiacov, Fall Creators Update to stihla už za 3 mesiace.

Rozširovanie medzi používateľov bolo skutočne pozoruhodné. Fall Creators Update dosiahla 5% pokrytie v priebehu prvého týždňa od svojho vydania, po mesiaci to bolo už 20% a hranicu 50% prekonala za dva mesiace.

Toto tvrdenie zodpovedá aj informácii zo strany Microsoftu, ktorý uviedol, že do testovania aktualizácie pred vydaním sa tentokrát zapojilo viac partnerských spoločnosti ako kedykoľvek predtým.

Náš tip
Aktualizácia Fall Creators Update je už dostupná pre všetky kompatibilné zariadenia
Fall Creators Update po 3 mesiacoch – podiel na zariadeniach rôznych výrobcov

Zverejnený bol aj prehľad toho, ako si Fall Creators Update vedie s ohľadom na konkrétneho výrobcu zariadenia. Počas prvých mesiacov tu s jasným prehľadom viedol Microsoft so svojimi zariadeniami Surface, no teraz to už neplatí a prekonala ho hneď šestica výrobcov.

25.01.2018

+