MojWindows

Po nových power bankách si firma ADATA tento mesiac pripravila novinky aj pre prívržencov hier a herného príslušenstva. Konkrétne ide o hernú sadu kombinujúcu myšku INFAREX M10 a podložku INFAREX R10. Keďže sa RGB podsvietenie v posledných rokoch stalo akýmsi symbolom herného sveta, chýbať prirodzene nemôže ani tu, a to dokonca ani v prípade samotnej podložky.

Tá má dokonca nie jeden, ale hneď tri farebné módy podsvietenia, pre navodenie tej správnej hernej atmosféry –  jednofarebné osvetlenie, obiehajúce svetlo a pulzujúce svetlo. Prepína sa medzi nimi poklepaním na povrch podložky, ktorý je mimochodom vyrobený z PVC odolného proti poškrabaniu.

V prípade myšky INFAREX M10 výrobca prízvukuje značné zameranie na pohodlné používanie, aby hráči nerušene zvládli svoje zvládli viachodinové herné seansy. Pomôcť tomu majú pogumovaný povrch a zdrsnené línie na bokoch myšky, ako aj  jej samotné zakrivenie prispôsobené hráčskemu úchopu.

Myška ja vybavená snímačom s maximálnou citlivosťou 3 200 DPI a obsahuje tlačidlo pre prepínanie DPI, pomocou ktorého je možné jednoduchým spôsobom upravovať aktuálne zvolenú citlivosť senzoru. Set myšky s podložkou bude k dispozícii ešte v priebehu januára 2018 s cenovkou do 40 €.

09.01.2018

+