MojWindows

Obdobie vianočných sviatkov každoročne sprevádzajú akcie a výpredaje u predajcov prakticky každého druhu, a tak je celkom prirodzené, že neobídu ani divíziu Xbox, ktorá prehlasuje, že z jej vianočnej ponuky si niečo vyberie každý.

Siahnuť môžete po najvýkonnejšej hernej konzole na trhu Xbox One X, cenovo výhodných baleniach Xbox One S alebo skvelých hrách a príslušenstve vo vianočnej ponuke, ktorá je pripravená v spolupráci s obchodnými partnermi Microsoftu po celom Slovensku.

  • V predajných sieťach Alza, JRC, Datart a Brloh od 17.12.  prebieha akcia, kde pri kúpe Xbox One X dostanete zadarmo hru PlayerUnknown’s Battlegrounds.
  • Pri nákupe vybraných televízorov v predajnej sieti Alza získate zadarmo Xbox One S 500 GB s hrou Forza Horizon 3.
  • V predajnej sieti Nay môžete siahnuť po balení Xbox One S 500 GB s hrou Rocket League a filmovým darčekom Ja, Zloduch 3 na 4K Blu-ray za akciovú cenu 249 € alebo po balení konzoly Xbox One S 500 GB s hrami Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC a Just Dance za 299 €.
  • Datart zase ponúka balenie konzoly Xbox One S 500 GB s hrou Rocket League, filmom Ja, Zloduch 3 na 4K Blu-ray a predplatným Xbox Live na tri mesiace za 249 € alebo Xbox One S 500 GB a hrami Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC a Forza Motorsport 7 za 285,9 €.
  • V predajných sieťach Progamingshop a GamesCenter môžete získať bezdrôtový Xbox ovládač od 42,99 € a bezdrôtové ovládače z limitovanej edície od 44,99 €.
  • U všetkých obchodných partnerov beží akcia na balenia konzol Xbox One S Assassin’s Creed Origins, Xbox One S Shadow of War, Xbox One S Rocket League s filmom Ja, Zloduch 3 na 4K Blu-ray alebo Xbox One S s predplatným služieb Xbox Live a Xbox Game Pass na tri mesiace za 249 € (500 GB) alebo 299 € (1 TB).

Ohlásená akcia sa týka predaja konzolových balení a príslušenstva, no ako sa priblíži Štedrý deň, dočkať by sme sa mali aj tradičnej vianočnej akcie v digitálnom obchode Microsoft Store, kedy sa množstvo hier dá získať vo výrazných zľavách.

14.12.2017

+