MojWindows

Tak ako bolo prisľúbené, populárny titul PlayerUnknown’s Battlegrounds je konečne dostupný aj pre hráčov na konzolách Xbox One.

Od svojho vydania na Steam Early Access v marci tohto roka uchvátila PUBG viac ako 24 miliónov hráčov. Mnohí ste už možno o hre počuli, ale neviete, o čo v nej ide. PUBG je battle-royale hra, v ktorej sa 100 hráčov postaví proti sebe na opustenom ostrove Erangel v boji o to, kto zostane stáť na bojisku posledný.

Každé kolo začína rovnako; vyskočíte z lietadla na padáku, vyhľadáte bezpečné (alebo naopak nebezpečné) miesto na zosadnutie, naháňate sa za brnením, zbraňami a lekárničkami a snažíte sa zostať nažive, pričom bezpečná zóna, v ktorej sa pohybujete, je čoraz menšia a menšia, a tak vás núti k neustálemu pohybu.

4K a HDR pre Xbox One X, ďalšie vylepšenia na obzore

Microsoft prehlasuje, že zážitky z hrania Xbox One verzie sú takmer rovnaké ako tie, ktoré ste mohli už zažiť v PC verzii v marci, avšak s niekoľkými novinkami.

Okrem podpory pohľadu z tretej osoby pri hraní sólo, duo alebo v tíme na aktuálnej mape Erangel, ponúka Xbox One verzia PUBG pri uvedení do programu Xbox Game Preview sériu gymnastických pohybov vrátane premetov.

Čo je však pre hráčov zaujímavejšie je skutočnosť, že na konzole Xbox One X hra podporuje vysoký dynamický kontrast (HDR) a 4K rozlíšenie. PUBG na Xbox One bude pravidelne rozširovaná o nové obsahové aktualizácie vrátane novej púštnej mapy Miramar, optimalizácií a ďalších vylepšení.

Exkluzívne herné kostýmy pre Xbox hráčov

Microsoft a tím PUBG Corp. intenzívne spolupracovali nielen pri uvedení hry na Xbox, ale aj pri vytváraní niekoľkých balíčkov kostýmov z limitovanej edície. Tieto balíčky sú dostupné po obmedzenú dobu exkluzívne iba pre Xbox hráčov.

Počas obdobia, kedy bude PUBG v programe Xbox Game Preview, to budú jediné predmety, ktoré si budete môcť v hre zakúpiť. Balíčky (Accessory a Tracksuit) si môžete zakúpiť za jednotnú cenu 5€.

13.12.2017

+