MojWindows

Spoločnosť Amazon dnes oznámila expanziu svojej hudobnej služby Amazon Music Unlimited do ďalších 28 krajín, medzi ktorými sa nachádza aj Slovensko. Služba pre streamovanie hudby ponúka viac než 40 miliónov skladieb, tisíce playlistov a hudobných staníc.

Noví zákazníci môžu začať s neobmedzeným a bezplatným počúvaním noviniek z hudobných rebríčkov, prostredníctvom aplikácie Amazon Music, ktorá je dostupná pre iOS, Android, Mac, PC, Fire TV, a na akomkoľvek webovom prehliadači na stránke www.amazonmusic.com.

Aplikácia Amazon Music umožňuje zákazníkom objavovať najobľúbenejšie skladby a albumy svetových rebríčkov, vytvárať si vlastné playlisty, či piesne stiahnuť pre neskoršie prehrávanie bez prístupu na internet.  Rozhranie aplikácie je k dispozícii vo viacerých jazykových možnostiach: angličtina, francúzština, nemčina, španielčina, taliančina a japončina.

Amazon zároveň oddnes na Slovensko začína doručovať aj inteligentný reproduktor Amazon Echo a virtuálnou asistentkou Alexa. Pri tejto príležitosti zároveň pripomína, že práve prostredníctvom neho je možné pohodlnejšie ovládať spomínanú službu Amazon Music Unlimited.

Vyžitím hlasových povelov v angličtine je možné spustiť prehrávanie konkrétnej piesne, interpreta, či dokonca zvoliť požadovaný hudobný žáner. Ľudia, ktorí majú radi prekvapenia, môžu jednoducho povedať: „Alexa, play music“ a Alexa sama vygeneruje personalizovanú hudobnú stanicu podľa preferencií používateľa.

Služba Amazon Music Unlimited je dostupná v troch rôznych verziách s cenami prispôsobenými jednotlivým krajinám.

Echo Plan je exkluzívny balíček služieb, ktorý ponúka za najnižšiu cenu prístup ku kompletnému hudobnému katalógu Amazon Music Unlimited, ktorý môžete počúvať na jednom zariadení Echo Dot, Echo alebo Echo Plus. Individual Plan umožňuje počúvať hudbu súčasne až na 10 zariadeniach. Balíček Family Plan sprístupňuje službu naraz až 6 členom rodiny. Ceny balíčkov sa pohybujú od 2,5 až po 9 € mesačne.

08.12.2017

+