MojWindows

Hra Super Lucky’s Tale od Microsoft Studios a Playful Corp. je oddnes dostupná pre rodinu zariadení Xbox One a počítače s Windows 10. Super Lucky’s Tale je roztomilá a hravá skákačka pre všetky vekové kategórie, v ktorej sprevádzate Luckyho, vždy dobre naladeného hrdinu plného energie na ceste za objavením vnútornej sily a pritom musíte pomáhať jeho milovanej sestre pri záchrana knihy Book of Ages od Jinxa.

Na svojej ceste budete čeliť mnohým nepredvídateľným výzvam a situáciám. Overte svoje schopnosti v púťových mini-hrách a na nervydrásajúcich prekážkových dráhach pre teplovzdušný balón. Úrovne s prekvapeniami a schované nory nájdete tam, kde ich najmenej čakáte a otestujú vaše aj Luckyho schopnosti a dôvtip.

Objavujte tajomstvá nových svetov vďaka zahrabávaniu, charakteristického pohybu hrdinu, ponorte sa do nepredvídateľných brlohov alebo vyskúšajte náročné úrovne v duchu tradičných skákačiek a odomknite si ďalšie odmeny.

Hra predstavuje ďalší prírastok programu Xbox Play Anywhere, čo znamená, že pri kúpe digitálnej verzie pre Windows 10 zákazník automaticky získa aj tú pre Xbox One, a opačne. Hra sa taktiež bude medzi týmito platformami synchronizovať, plynulo je tak možné v hraní prechádzať medzi konzolou a počítačom. Čo sa týka konzoly Xbox One X, tu má  Super Lucky’s Tale bežať v natívnom 4K rozlíšení pri stabilných 60 fps.

08.11.2017

+