MojWindows

Takzvané „voľné víkendy“, kedy vývojárske štúdia umožňujú hráčom bezplatne vyskúšať niektoré zo svojich hier sa za ostatné roky stali takmer samozrejmosťou. Preto si aj tento predĺžený víkend od 17. až do 20. novembra môžete spríjemniť hneď trojicou zaujímavých hier.

Overwatch – 17. až 20. november

Prvou z nich je populárna multiplayerová akcia Overwatch od spoločnosti Blizzard Entertainment, kde si budete môcť na počítačoch, ako aj konzolách Xbox One a PlayStation 4 vyskúšať 26 hrdinom. Otestovať ich rôznorodé schopnosti je možné na 16 mapách, a to dokonca vo všetkých herných režimoch. Ako to pri podobných akciách väčšinou býva, všetok obsah, ktorý cez voľný víkend získate vám bude zachovaný a prenesený do plnej verzie hry, pokiaľ sa rozhodnete zakúpiť si ju.

Aby ste si mohli Overwatch tento víkend vychutnať na počítačoch, potrebujete na to používateľsky účet v službe Battle.net. Vytvoriť sa dá bezplatne. O niečo horšie sú na tom konzoloví hráči, ktorí musia mať aktívne členstvo v platených službách Xbox Live Gold a Playstation Plus.

Rainbow Six Siege – 16. až 19. november

Počas tohto víkendu si môžete bezplatne vychutnať aj titul Rainbow Six Siege, ktorý síce čoskoro oslávi už svoje druhé narodeniny, no napriek tomu sa stále teší novému obsahu. Tesne pred vydaním ďalšieho rozšírenia s názvom „Operation White Noise“ si hráči, ktorí ešte s hrou nemajú skúsenosť môžu vyskúšať, o čom to celé vlastne je.

Počas voľného víkendu budete mať prístup k všetkým mapám a režimom z plnej verzie a opäť platí, že všetok nahratý obsah sa vám pri kúpe plnej verzie prenesie. Navyše, ak sa ju nakoniec rozhodnete zakúpiť, môžete tak urobiť s 50 % zľavou. Akcia bezplatného víkendu sa vzťahuje na všetky platformy – PC, Xbox One aj PS4. Konzoloví hráči musia mať aktívne členstvo v službách Xbox Live Gold a Playstation Plus.

Endless Space 2 – 16. až 20. november

Počítačoví hráči si vďaka platforme Steam môžu do 20. novembra vychutnať aj komplexnú futuristickú stratégiu Endless Space 2. V nej sa pustíte do postupnej kolonizácie vesmíru a bojom proti cudzím civilizáciám. Tešiť sa môžete na boje, zbieranie surovín, budovanie vesmírnej flotily a postupné rozširovanie a zveľaďovanie svojho impéria. Pokiaľ sa vám táto hra zapáči, zakúpiť si ju môžete s 50% zľavou a všetok herný obsah z bezplatného hrania sa vám prenesie do plnej verzie.

https://www.youtube.com/watch?v=ZyJuHaEiuoM

 

17.11.2017

+