MojWindows

Lenovo EMEA tím zvíťazil nad tvrdou konkurenciou a získal prestížne ocenenie na European Diversity Awards. Spoločnosť Lenovo vyhrala ocenenie v kategórií ‘Zamestnateľnosť – Vynikajúca sieť zamestnancov’, pričom v silnej konkurencii zvíťazila aj nad spoločnosťami, ako sú Amazon, EY, BNY Mellon a HSBC.

Toto je vynikajúce ocenenie práce, ktorú vykonal tím spoločnosti Lenovo Slovakia! Blahoželáme všetkým. Ako dobre viete, som pevne presvedčený o hodnote diverzity a toto ocenenie využijem ako príklad, ktorý môžu nasledovať všetky krajiny z EMEA zóny. Môžete byť hrdí na to, čo robíte” povedal Francois Bornibus, VP – President of EMEA Geo, EMEA Geo

Ocenenie uznalo prácu tímu Diversitas zo spoločnosti Lenovo v Bratislave. Diversitas sú zamestnaneckou skupinou orientovanou na rozmanitosť a inklúziu, ktorá bojuje za práva a prijímanie menšín na pracoviskách. “Je to skvelý príklad iniciatívy ľudí v spoločnosti Lenovo Slovakia, ktorí sa rozhodli podporiť dôležitú vec a skutočne dosiahli veľký úspech. Toto ocenenie je teraz základom ďalšieho napredovania pre celý tím Diversitas” dodal Breffni O’Donovan, EMEA Business Service Centre Site Leader Lenovo Slovakia.

Diversitas spája ľudí z piatich rôznych skupín: LGBT+ komunitu, ľudí so zdravotným postihnutím, Ženy vo vedení Lenova (WILL), mladých profesionálov a medzinárodné spoločenstvo. Cieľom skupiny Diversitas je zmeniť spoločnosť Lenovo na inkluzívnejšie pracovné miesto, a to prostredníctvom aktivít, ako sú Lenovo Pride Day, Lenovo Mesiac Diverzity, cvičenia pre empatické správanie sa k vozíčkarom, lekcie salsy, dámske rozhovory pri káve, medzinárodné trhy potravín, manažérske tréningy a mnoho ďalších.

Počas celého roku dobrovoľníci tímu Diversitas odpracovali tisícky hodín pri aktivitách, ktoré mali pomôcť pri zvyšovaní povedomia a edukovaní ľudí o rozmanitosti a inklúzií. Tím si vďaka tomu určite zaslúži veľké uznanie.

Zdroj:TS

30.11.2017

+