MojWindows

HP nezaháľa a takmer hneď po akvizícii tlačiarenského biznisu spoločnosti Samsung prichádza s vlastnými novinkami. Nové domáce atramentové multifunkčné tlačiarne HP DeskJet Ink Advantage 5275 a 5075 majú byť určené predovšetkým užívateľom, ktorí potrebujú tlačiť veľké množstvo dokumentov a fotografií v rôznych formátoch.

DeskJet Ink Advantage 5275 a 5075 s dotykovými obrazovkami pre ovládanie prichádzajú ako nástupcovia modelov 4535 a 4675, pričom ako ich hlavnú výhodu HP uvádza širokú škálu užitočných funkcií. Vstavaný software Photo Fix sa mal podpísať na výraznom zvýšení kvality fotografií už na úrovni hardvéru. HP ďalej prízvukuje dôraz na možnosť bezdrôtovej tlače. Nastavenie Wi-Fi pripojenia pre funkciu Wi-Fi Direct nemá zabrať ani celú minútu a k dispozícii je aj pripojenie cez Bluetooth.

 

Okrem množstva funkcií zlepšujúcich mobilitu sa HP DeskJet Ink Advantage 5275 i 5075 môžu pochváliť tiež nízkou cenou a vysokou rýchlosťou tlače: zvládnu až 10 čiernobielych a 7 farebných strán vo formáte A4 za minútu. K dispozícii je aj možnosť automatickej obojstrannej tlače. Oba modely majú vstupný zásobník na 100 listov a výstupný zásobník na 25 listov papiera. HP DeskJet Ink Advantage 5275 má okrem toho taktiež automatický podávač dokumentov a zabudovaný fax.

Pre väčšie pohodlie bezdrôtového používania sú pre majiteľov tlačiarní dostupné mobilné aplikácie HP, ktoré umožňujú  tlačiť, kopírovať i skenovať. Aplikácia HP Social Media Snapshots  zasa umožní tlač, úpravu i zdieľanie fotografií z Facebooku, Instagramu a Flickru priamo na telefóne. Pre tých, ktorý by zase chceli tlačiť priamo zo svojich konverzácií v aplikácii Facebook Messenger alebo z pamäte svojich mobilných zariadení je určená aplikácia HP Printbot .

Nové farebné tlačiarne HP DeskJet Ink Advantage 5275 a 5075 sú už v obchodoch na Slovensku dostupné za cenu začínajúcu od 99 € s DPH za model 5275 a od 79 € s DPH za 5075.

Zdroj: TS

08.11.2017

+