MojWindows

Od Microsoft Windows Roadshow 2017 v Košiciach nás delí už len niekoľko dní a prípravy sa tak dostávajú do finálnej fázy. Aby ste mali podrobný prehľad o tom, ako bude akcia prebiehať, a aké konkrétne produkty si budete môcť pozrieť na jednotlivých stánkoch, aktualizovali sme oficiálnu stránku akcie www.windowsroadshow.sk. Pribudla tam mapa priestorov, časový harmonogram, informácie o cenách v žrebovaní a  podrobný zoznam produktov, ktoré na akciu zabezpečili naši skvelí partneri, ktorým patrí veľká vďaka.

Nakoľko nie každý stránku akcie sleduje, kľúčové informácie o rozložení stánkov, programe, ktorým bude sprevádzať známa tvár slovenskej moderátorskej scény Slávo Jurko, a možných výhrach sme sa rozhodli zverejniť aj v tomto článku.

Mapa priestorov a časový harmonogram prednášok

Prehľad cien v záverečnom žrebovaní

Do záverečného žrebovania o vecné ceny je automaticky zapojený každý účastník Microsoft Windows Roadshow, ktorý prešiel pri vstupe overením registrácie a počas žrebovania je prítomný v priestoroch Cassovia,  kde žrebovanie prebieha. Žrebovanie výhercov prebieha od 15:00 ako vyvrcholenie programu a medzi cenami, ktoré štedro darovali partneri sa nachádza : 1 x konzola Xbox One S, 10 x hra pre Xbox One (Halo Wars 2), licenčné kľúče pre Office 365, 1 x ASUS Transformer Mini T102 a 1 x Sound BlasterX H5 Tournament Edition.

Xbox One S

Aby toho náhodou nebolo málo, do súťaží sa zapojí aj spoločnosť Peugeot so svojim novučičkým autom Peugeot 3008 SUV. Jeden zo šťastlivcov toto skvelé auto vyhrá na celý víkend!

Peugeot

Rôzne vecné ceny bude taktiež možné získať aj počas prednášok, či na stánkoch jednotlivých spoločností počas dňa.

Bezplatná registrácia aj vstup

Oficiálna registrácia už bola spustená pre všetkých záujemcov. Nájdete ju na webovej stránke WindowsRoadshow.sk​, prípadne sa k nej dostanete po kliknutí na tlačidlo Registrácia Zadarmo.

buton-registracia

11.10.2017

+