MojWindows

Zastúpenie spoločnosti Creative srdečne pozýva všetkých fanúšikov hier, filmov, skutočne dobrého a kvalitného zvuku na jesennú akciu Microsoft Windows Roadshow 2017 do Košíc, ktorá sa uskutoční už zajtra! Od 10. hodiny ráno sa vidíme v hoteli DoubleTree by Hilton, kde si v stánku Creative môžete obzrieť záplavu produktov z rozsiahleho portfólia.

buton-registracia

Hráčska klávesnica Sound BlasterX Vanguard K08, myš Sound BlasterX Siege M04, podložka Sound BlasterX Alphapada v spojení s úžasným zvukom a pohodlím hráčskych slúchadiel Sound BlasterX H5, hráčska 2.1 USB zostava Kratos S5, ktorá Vás poriadne vtiahne do napínavého deja hier, či filmov a umožňuje naplno vychutnať si zvuk, to všetko patrí  medzi krátku ochutnávku toho, čo na akcii uvidíte.

 

Keďže k počítačom neodmysliteľné patrí kvalitné hudobné zázemie, na Microsoft Windows Roadshow 2017 nájdete audio produkty všetkého druhu. Od mini reproduktorov Creative Muvo, Creative HALO a Creative Chrono, cez vynikajúci soundbar Sound BlasterX Katana až po slúchadlá Sound Blaster JAM a Creative Outlier Sports, či dokonca zvukové karty Creative Omni a Sound BlasterX AE-5.

Počas prezentácie sa môžete tešiť na kompletný prehľad jesenného portfólia od Creative obohatený o zaujímavé informácie. Pripravené sú aj ceny, ktoré budete môcť vyhrať, na čele s vynikajúcimi slúchadlami Sound BlasterX H5 Tournament Edition.

Vidíme sa už zajtra v hoteli Double Tree by Hilton, nezabudnite sa zaregistrovať, aby ste boli zapojení do súťaže!

buton-registracia

13.10.2017

+