MojWindows

Microsoft Windows Roadshow 2017 v Košiciach prebehne už v sobotu 14. októbra a generálny partner akcie, spoločnosť Microsoft, si preto už poctivo pripravuje zaujímavý program. Ten bude okrem iného pozostávať aj z viacerých prednášok na témy týkajúce sa jej produktov.

Jedna z nich sa pritom bude venovať aj pripravovanej aktualizácii Fall Creators Update. Informácie o ďalšom vylepšení operačného systému Windows 10 sa len pár dní pred jeho vydaním teda dozviete od tých najpovolanejších – zástupcov spoločnosti Microsoft, ktorých sa budete môcť spýtať na všetko, čo vás v tejto súvislosti zaujíma.

Téme sa budú venovať skutočne podrobne a do detailov vás oboznámia so všetkými veľkými, ale aj malými vylepšeniami, ktoré vám Windows 10 vďaka tejto novinke ponúkne, no snáď prezradia aj nejaké tie pikošky. Či už patríte medzi priemerných používateľov, hráčov, náročných profesionálov, či kreatívnych tvorcov obsahu, pre každého si novinka niečo nájde. Pokiaľ máte záujem dozvedieť sa o operačnom systéme Windows 10 viac, určite sa na akciu nezabudnite registrovať a samozrejme si nenechajte ujsť pripravované prednášky spoločnosti Microsoft.

buton-registracia

03.10.2017

+