MojWindows

Zaraďte vyšší rýchlostný stupeň a pripravte sa na vzrušenie z pretekania na doraz v najnovšej Forze, ktorá si chce uchmatnúť titul tej najkomplexnejšej, najkrajšej a najautentickejšej pretekárskej hry, aká kedy vznikla.

Forza Motorsport 7 je síce pre majiteľov verzie Ultimate Edition vďaka predčasnému prístupu dostupná už od minulého týždňa, no teraz si ju hráči môžu vychutnať aj v prípade, že sa rozhodli siahnuť po štandardnej alebo Deluxe edícii. Najnovší diel série Forza prináša overené prvky a hráčov zavedenie na tie najznámejšie trate po celom svete, kde svoju krásu ukáže dynamické počasie a podpora pre HDR. Pripravených je 700 rozličných áut, pričom tento počet bude postupne narastať s vydávaním rozšírení a balíčkov.

Forza Motorsport 7 patrí do programu Xbox Play Anywhere, čo znamená, že pri kúpe digitálnej verzie pre Xbox One automaticky dostanete aj verziu pre Windows 10 a naopak. Pokiaľ sa navyše rozhodnete v novembri investovať do novej konzoly Xbox One X, bude vám sprístupnený balík, ktorý prinesie nové textúry pre 4K rozlíšenie. Novinka Forza Motorsport 7 je dostupná troch verziách, ktoré uspokoja každého fanúšika:

  • Štandardná verzia – obsahuje plnú verziu hry, ktorá beží v plynulom snímkovaní 60 obrázkov za sekundu. Hráči môžu zbierať viac ako 700 Forzavista áut, vrátane najväčšej zbierky vozidiel značiek Porsche, Lamborghini a Ferrari, akú ste kedy v pretekárskych hrách videli. Preteky sa zakaždým menia vďaka 30 známym prostrediam, dynamickému počasiu a podmienkach na okruhoch.
  • Edícia Deluxe – obsahuje plnú verziu hry, VIP členstvo (v hodnote 19,99 €) a dva balíčky áut – Hoonigan a Fate of the Furious.
  • Edícia Ultimate – na túto edíciu čakali všetci fanúšikovia Forza. Okrem obsahu z edície Deluxe, hráči získajú aj prístup k permanentke Car Pass (v hodnote 29,99 €).
04.10.2017

+