MojWindows

Spoločnosť Epson počas tohto týždňa oznámila poriadne rozšírenie svojej ponuky projektorov orientovaných na vzdelávanie a biznis. Predstavených bolo celkovo 9 kúskov, u ktorých výrobca vyzdvihuje veľký škálovateľný displej, konektivitu, spoľahlivý, dlhodobý výkon pre každý deň, ako aj rýchle a jednoduché nastavenie. Novinky sa majú na trh dostať ešte pred koncom roka, konkrétne v novembri.

Rad pre vzdelávací segment obsahuje štyri nové modely EB-108, EB-970, EB-980W a EB-990U, ktoré ponúkajú jas od 3700 do 4000 lúmenov a rozlíšenie od XGA po Full HD WUXGA. Vďaka vynikajúcej spoľahlivosti a životnosti lampy až 12 000 hodín môžu byť tieto projektory bezpečne umiestnené na strop, pretože nevyžadujú častú údržbu. Ponúkajú tiež jasný a ostrý obraz až 300 cm, aby všetci študenti v miestnosti videli detaily a ľahko si prečítali aj malé písmená.

Nový obchodný projektor Epson, ktorý zahŕňa modely EB-S39, EB-X39 a EB-W39, ponúka až rozlíšenie Full HD WUXGA. Dva modely s jasom 3600 lúmenov majú vstavané rozhranie Wi-Fi, a to EB-W42 aj EB-U42. Tieto modely boli navrhnuté ako vysoko výkonné projektory v mítingových miestnostiach a ponúkajú vysokú flexibilitu – možno ich umiestniť na strop alebo stôl alebo ich prenášať medzi miestnosťami podľa potreby.

04.10.2017

+