MojWindows

Microsoft avizoval, že v najbližších mesiacoch nadviaže spoluprácu s viacerými známymi osobnosťami s cieľom vytvoriť extrémne limitované edície konzoly Xbox One. Po tom, čo predstavil Xbox One S v edícii „The Chainsmokers“, sa najnovšie spojil s hviezdami populárnych akčných filmov Rýchlo a Zbesilo.

Špeciálna edícia konzoly Xbox One S tentoraz bola vytvorená na počesť pamiatke Paula Walkera, ktorý v roku 2013 zahynul pri autonehode. Predlohou pre zeleno-modré prevedenie, ktoré nesie, sa stalo auto, v ktorom Walker jazdil práve v rámci prvého dielu série Rýchlo a Zbesilo ako filmový hrdina Brian O’Conner. Okrem unikátneho vyhotovenia nesie aj podpisy hercov ako Vin Diesel, Tyrese Gibson a ďalších ľudí prepojených s filmovou sériou, vrátane Codyho Walkera.

Extrémne limitovaný kúsok bude môcť získať jeden šťastlivec v rámci lotérie prebiehajúcej počas charitatívnej hernej akcie s názvom Game4Paul. Celkový výťažok poputuje na konto neziskovej organizácie Reach Out Worldwide, ktorá pomáha v oblastiach postihnutých prírodnými nešťastiami. Jej zakladateľom bol práve Paul Walker.

28.09.2017

+