MojWindows

Známy obchod Humnle Store si pre priaznivcov hororového žánru pripravil skvelú, no časovo veľmi obmedzenú akciu. Počas 48-hodín všetkým záujemcom bezplatne ponúka skvelú hru Outlast, a to vrátane rozšírenia Whistleblower. Hra Outlast od vývojárov Red Barrels vyšla ešte v roku 2013, no do dnešného dňa sa teší značnej popularite, nakoľko ide o jednu z najlepších hororových survival hier ostatných rokov.

Hráč sa ocitá v roli novinára, ktorý sa s kamerou v rukách vrhá v ústrety tajomnému príbehu o údajných pokusoch na ľuďoch. Čaká na vás psychiatrická liečebňa ponorená do tmy s atmosférou, pri ktorej tuhne krv v žilách, zaujímavý príbeh, rôzne úlohy a samozrejme, poriadna dávka strachu.

Po tom, ako zvládnete pôvodnú hru, môžete skočiť do rozšírenia Whistleblower, ktoré nasledovalo len pár mesiacov po jej vydaní. Pridŕža sa overených prvkov, a tak sa opäť vraciame do psychiatrickej liečebne, tento raz však v roli softvérového vývojára. Rozšírenie sa síce príbehovo odohráva ešte pred udalosťami prvej hry, no napriek tomu je ešte desivejšie a krvavejšie.

Cez Humble Store môžete hru s rozšírením získať len do soboty 23.9, konkrétne do 19:00, určite sa preto poponáhľajte. Bola by škoda, keby ste túto príležitosť premeškali, obzvlášť pokiaľ patríte k fanúšikom hororových hier.

21.09.2017

+