MojWindows

Na základe aktuálneho diania to vyzerá tak, že Microsoft sa vo väčšej miere zameral na svoje produkty rodiny Surface. Len niekoľko dní po tom, ako boli spustené predobjednávky na najvýkonnejší model notebooku Surface Laptop a zároveň bola predĺžená ponuka bezplatného prechodu z Windows 10 S na Windows 10 Pro, sa do obehu dostali informácie o pripravovanej prezentácii ďalších Surface noviniek.

Tá má podľa prebehnúť 31. októbra počas podujatia Futured Doceded v Londýne. Na skutočnosť, že by sme sa mohli dočkať nových zariadení poukazuje skutočnosť, že jedným z hlavných prezentujúcich bude Panos Panay, ktorí je zodpovedný za produkty rodiny Surface. Navyše práve október býva štandardne mesiacom, kedy Microsoft zvykne predstavovať nové zariadenia Surface.

O tom, čo presne by mohlo byť predstavené sa zatiaľ len špekuluje. Už dávnejšie sa však objavovali správy, že Microsoft pripravuje LTE verziu zariadenia Surface Pro. Nakoľko prednedávnom bola na trh uvedená ôsma generácia procesorov Intel Core, je možné, že uvidíme aj vynovenú verziu Surface Booku. Špekuluje sa aj o tom, že Microsoft sa bude aspoň čiastočne venovať aj svojim snaženiam v oblasti Windows 10 pre ARM, nakoľko prvé zariadenia sa majú na trhu objaviť ešte pred koncom roka.

Zdroj: TheVerge

07.09.2017

+