MojWindows

Počas berlínskeho veľtrhu IFA 2017 bolo predstavené veľké množstvo produktov, medzi ktorými sa blyslo aj viacero noviniek od spoločnosti Logitech. Okrem tradičných vecí ako klávesnice a myši, Logitech zahviezdil aj prezentáciou nových prémiových reproduktorov MX Sound. Tie sľubujú kvalitný hudobný aj filmový zážitok, zaujmú dizajnom aj pohybom aktivované ovládacie prvky, ktoré zaisťujú ľahkú úpravu hlasitosti, čí párovanie cez Bluetooth. Reproduktory je ale možné pripojiť k zariadeniu aj klasicky cez 3,5 mm jack.

Náš tip
Logitech na svojich klávesniciach skúša osloviť novým ovládacím prvkom

Logitech uvádza, že reproduktory MX Sound majú v špičke výkon 24 wattov, čo v kombinácii s , vynikajúcim driverom a dozadu smerovaným zvukovodom poskytuje vysoko kvalitný zvuk s basmi, ktoré precízne reprodukujú zvuk tak, ako to chceli umelci. Pri návrhu sa myslelo aj na potrebné šetrenie energie, režim spánku sa preto aktivuje automaticky po 20 minútach nečinnosti, a šetrí tak energiu.

Logitech MX Sound (1 of 2)

Očakáva sa, že reproduktor Logitech MX Sound bude k dispozícii na Slovensku a v Českej republike koncom septembra 2017 u vybraných predajcov za odporúčanú maloobchodnú cenu 99 €.

04.09.2017

+