MojWindows

Tatra banka si z pohľadu platformy Windows 10 jednodznačne zaslúži obrovskú pochvalu, nielenže ako prvá na trh prišla s univerzálnou aplikáciu pre Windows 10 a navyše sa začala aktívne venovať oblasti bankovníctva v prostredí rozšírenej reality, no svojej aplikácii venuje aj zaslúženú pozornosť.

Náš tip
Tatra banka ide s dobou, predstavila univerzálnu aplikáciu pre Windows 10, ako aj prekvapenie pre HoloLens

Nové funkcie pre smartfóny so systémom Windows 10 Mobile pridáva dokonca aj napriek tomu, že na trhu majú nízky podiel. Z pohľadu banky to ale nepredstavuje prekážku, dôležité je skôr to, že spokojný je zákazník. Na jedného používateľa aplikácie Tatra banka pre mobilný Windows pritom pripadá 12 prihlásení mesačne, takže napriek všetkému sa tu nejaká tá aktivita vyvíja.

PC SK Dashboard

Aplikácia Tatra banka vo verzii 2.1 prichádza necelého pol roka po uvedení novej univerzálnej verzie pre Windows 10, a prináša so sebou niekoľko zaujímavých a žiadaných vylepšení. Práve používateľov smartfónov určite nadchne pridanie funkcie „Výber z bankomatu mobilom“, čo je vec, ktorá dokáže poriadne uľahčiť život, hlavne v situácii, keď si človek zabudne kartu doma a narýchlo potrebuje hotovosť.

PC SK Schranka

V aplikácii ďalej z väčších vecí pribudli správa trvalých príkazov, schránka správ a dokumentov a kontakty na Dialog Live. Okrem toho ale prešla množstvo menších úprav a celkovou optimalizáciou. Postupne tak dochádza k rozširovaniu o funkcie, ktoré používateľom chýbali. Tatra banka už pri uvedení univerzálnej aplikácie pre Windows 10 avizovala, že postupne ju bude rozširovať o ďalšie funkcionality. V tomto duchu by mala pokračovať aj naďalej.

Náš tip
Čítačka od Tatra banky s novým dizajnom je dostupná pre Windows 10 smartfóny aj PC

01.08.2017

+