MojWindows

Na časovo obmedzené ponuky, počas ktorých je bezplatne možné získať obyčajne platenú hru sme zvyknutí hlavne zo služieb Origin a Humble Bundle, no na celý august sa aktuálne pripája aj Windows Store. Bezplatne je tu pre počítače so systémom Windows 10 možné získať titul Super Dungeon Bros.

Ten bol pôvodne vydaný pre konzolu Xbox One, no časom sa dostal aj na počítače. A hoci nepodporuje program Xbox Play Anywhere, obsahuje aspoň zabudovanú podporu pre službu Xbox Live. Hru si vychutnať môžete sólo, prípadne v režime pre štyroch hráčov, a to jednak v online, ale aj offline kooperácii.

Super Dungeon Bros patrí do kategórie takzvaných „dungeon brawler“ hier, kde sa ako hrdina samostatne alebo so skupinkou priateľov postupne musíte prebojovať podzemím plným nástrah, krvilačných nepriateľov a náročných hádaniek. Odmenou vám bude množstvo zlatiek a ďalších pokladov, ktoré môžete investovať do vylepšovania schopností svojej postavy.

Celkovo ide o dynamickú a zábavnú hru, ktorá dokáže zahnať nudu, netreba však mať príliš vysoké nároky. Počas roka sa bežne predáva za 20€, no do septembra ju môžete získať zadarmo, preto by bola škoda túto príležitosť nevyužiť.

Náš tip
Taktická akcia Ghost Recon Wildlands je pre Xbox One dostupná v päťhodinovej trial verzii

06.08.2017

+