MojWindows

Spoločnosť Samsung prináša na trh novinku v podobe slúchadiel s označením U Flex, ktoré sú vybavené USP.02 technológiou s dvojcestným reproduktorom – 11-milimetrovým basovým reproduktorom a 8-milimetrovým výškovým reproduktorom.

Samsung u slúchadiel vyzdvihuje prémiový zvuk a obrovskú flexibilitu. Vďaka vysoko flexibilnému materiálu, z ktorého sú vyrobené, sú ohýbateľné až do uhla 100 stupňov a majú tak ponúkať nielen pohodlné nosenie, ale aj výnimočne dlhú životnosť.

samsung_u_flex 2

Unikátna technológia Scalable Codec má zase zaručovať bezproblémové prehrávanie hudby cez Bluetooth pripojenie, nakoľko nepretržite analyzuje rušenie okolia signálmi Wi-Fi.

Slúchadlá Samsung U Flex obsahujú niekoľko tlačidiel, ktoré ich užívateľovi umožňujú napríklad zvýšenie/zníženie hlasitosti hudby, zastavenie skladby alebo jej preskočenie. Vďaka tlačidlu Active Key je užívateľovi umožnený okamžitý prístup k aplikáciám a hlasovým asistentom alebo funkciám. V neposlednom rade môže užívateľ vďaka Active Key zistiť aktuálny čas, začať hlasové nahrávanie alebo otvoriť často používané aplikácie.

samsung_u_flex 2

Vďaka Pi2 vodeodolnej nano technológii sú slúchadlá chránené pred vodou, a tak môžu byť využívané aj počas dažďa. Navyše prostredníctvom vibračných notifikácií je užívateľ informovaný o prichádzajúcich hovoroch, a to aj v hlučnom prostredí. Potešiť má aj kapacita batérie umožňuje na jedno nabitie až 10 hodín prehrávania zvuku, 9 hodín hovoru a 250 hodín v pohotovostnom režime.

Slúchadlá Samsung U Flex sú na slovenskom trhu už dostupné za odporúčanú maloobchodnú cenu 69 €. K dispozícii sú v troch farebných variantoch – čiernom, bielom a modrom.

10.08.2017

+