MojWindows

Samsung oznámil, že na základe partnerstva so spoločnosťou Bluehole Inc., zameranej na vývoj počítačových hier, poskytne počas turnaja PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS účastníkom svoje QLED monitory CFG73.

V tomto turnaji si zmerajú svoje sily viac ako 70 najlepší svetoví hráči hry PUBG vrátane ich podporných tímov, ktorí proti sebe budú bojovať v tejto vyraďovacej strieľačke, ktorá sa od zverejnenia verzie Early Access v marci 2017 stala jedným z najlepšie predávaných titulov na digitálnej distribučnej platforme Steam. V čase, keď práve nebude prebiehať turnaj, budú mať v dňoch 25. a 26. augusta možnosť túto hru sledovať či zahrať si na monitoroch CFG73 tiež návštevníci veľtrhu.

Turnaj prebehne počas veľtrhu Gamescom 2017 vo výstavnom areáli Koelnmesse v nemeckom Kolíne nad Rýnom. Ide o najväčšie každoročné stretnutie všetkých, ktorí pôsobia v oblasti počítačových hier a videohier, vrátane médií, vývojárov, predajcov či hráčov.

Ak by ste sa teda náhodou chystali na tohtoročný Gamescom, môžete si monitory Samsung CFG73 obzrieť naživo. Postavené sú na technológii Quantum Dot, vďaka čomu dokážu pokryť približne 125 percent farebného priestoru sRGB. Okrem toho ponúkajú kontrastný pomer 3000:1 a zároveň ide o jedny z prvých zakrivených monitorov, ktoré sa môžu pochváliť extrémne krátkou dobou odozvy 1 ms. Z parametrov ešte vyčnieva obnovovacia frekvencia 144 Hz.

Navyše nakoľko ide o monitory určené pre hráčov, nechýbajú ani univerzálne herné režimy zobrazenia, ktoré sú kalibrované už vo výrobe. Monitory Samsung CFG73 sa na slovenskom trhu predávajú za odporúčané ceny 465 € za 27″ verziu a 345 € za 24″ verziu.

CFG73_Gamescom 3

17.08.2017

+