MojWindows

Pre tých najnáročnejších konzolových hráčov je na trhu už dlhú dobu dostupný prémiový gamepad Xbox Elite Controller od Microsoftu, ktorý okrem kvalitného spracovania a vymeniteľných tlačidiel ponúka aj pokročilé nastavenia rôznych svojich aspektov. Na trh sa mu však už čoskoro dostane nový rival z dielne spoločnosti Razer.

Novinka s názvom Razer Wolverine Ultimate nie je len vysoko kvalitným konfigurovateľným gamepadom pre konzolu Xbox One, či počítače. Herných nadšencov láka aj implementáciou farebného osvetlenia Chroma RGB, ktoré je možné spravovať pomocou softvérového riešenia Razer Synapse. Rovnako tak je možné premapovať funkciu jednotlivých tlačidiel a vytvoriť si tak optimálne riešenie pre svoje herné potreby.

Razer Wolverine Ultimate 2

Gamepad je odetý do tradičnej čiernej farby a nakoľko je určený pre tých, ktorí hranie berú vážne, oproti tradičnému gamepadu pre Xbox One obsahuje nielen dodatočné konfigurovateľné tlačidlá, ale niektoré z prvkov sú dokonca vymeniteľné. Hráč si tak môže zvoliť, či chce napríklad „D-pad“ s oddelenými alebo spojenými šípkami, ako aj rôzne úrovne výšky pre analógové páčky. Nechýba ani 3,5 mm jack pre audio výstup, či tlačidlá pre reguláciu hlasitosti, vypnutie mikrofónu a ďalších prvkov.

Razer Wolverine Ultimate

Značne zamrzí, že nejde o bezdrôtový gamepad a používateľ sa preto nevyhne pripojeniu pomocou 3-metrového priloženého kábla, čo niekoho môže odradiť, hlavne s ohľadom na predajnú cenu 180€.

Náš tip
3 spôsoby ako je k počítaču s Windows 10 možné pripojiť gamepad Xbox One

28.08.2017

+