MojWindows

Napriek tomu, že Microsoft upustiť od aktívnych prác na ďalšej generácii náramku Microsoft Band, neznamená to, že tú súčasnú nechal úplne napospas osudu. Po tom, ako sa používatelia začali sťažovať, že dlhodobo dochádza k problémom so synchronizáciou obsahu so službou Microsoft Health, softvérový gigant sa pustil do hľadania riešenia.

Náš tip
Takto vyzerá prototyp zrušeného náramku Microsoft Band 3

Firma 14.augusta v oficiálnom stanovisku pre portál ZDNet potvrdila, že sa jej podarilo odhaliť príčinu predmetných problémov s náramkom Microsoft Band 2 a momentálne prebiehajú práce na potrebnej náprave. Chyba sa pravdepodobne nachádza na strane služby Microsoft Health, nakoľko podľa vyjadrenia nebude vyžadovaný žiaden zásah zo strany používateľov.

Jeho dobré vidieť, že napriek všetkému Microsoft naďalej poskytuje aspoň akú-takú podporu súčasným používateľov náramku Microsoft Band 2. Naďalej však platí, že odvetvie nositeľnej elektroniky nie je pre Microsoft veľkou prioritou.

Svoje technológie ale sprístupňuje partnerským spoločnostiam, ktoré ich môžu využiť pre vlastné produkty. No, zo strany zákazníkov zjavne stále nejde o príliš lákavú oblasť, nakoľko svoje snaženia v tejto oblasti kvôli nízkemu záujmu trhu ukončila aj spoločnosť Intel.

Náš tip
Microsoft pre zamestnancov vyrábal exkluzívnu bielu verziu náramku Band 2

Zdroj: ZDNet

16.08.2017

+