MojWindows

Množstvo hráčov trávi desiatky hodín týždenne pri FPS a MOBA hrách, a práve pre nich spoločnosť HyperX na trh uviedla sety výmenných kláves s krkolomným názvom „HyperX FPS and MOBA Gaming Keycaps Upgrade Kit“.

Nech už kraľujete online arénovým hrám MOBA, ako napríklad League of Legends, alebo ste vynikajúcim AWPer v hre CS:GO, tieto klávesy sú určené pre hráčov, ktorí chcú vo svojom obore dominovať. Určené sú pre hráčov, ktorí si klávesnicu chcú vizuálne prispôsobiť nastavenej konfigurácii.

Výmenné klávesy HyperX sú k dispozícii v pôsobivej červenej alebo titánovej farbe a majú textúrovaný povrch, ktorý má špeciálny poťah pre väčšiu odolnosť, pričom súčasne slúži na spresnenie orientácie na klávesnici, čím prinášajú taktickú výhodu.

Hoci HyperX uvádza, že hráči, ktorí chcú toto rozširujúce príslušenstvo využiť čo najlepšie, by ho mali použiť v spojení s hernou klávesnicou HyperX, no reálne sa dá použiť na mechanickú klávesnicu ľubovoľného výrobcu.

Set výmenných krytov kláves je kompatibilný s klávesnicami Cherry MX a dodáva sa s praktickým nástrojom na výmenu kláves. Odporúčaná predajná cena je stanovená na 19.99€.

Náš tip
HyperX prináša nové herné mechanické klávesnice Alloy

HyperX klávesy

10.08.2017

+