MojWindows

Pokiaľ by ste si chceli počas najbližších dní oddýchnuť pri hraní kvalitnej akčnej hry, môžete siahnuť po tohtoročnom titule Ghost Recon Wildlands. Spoločnosť Ubisoft prostredníctvom svojho blogu oznámila, že po piatich mesiacoch od vydania hru ponúka aj vo forme bezplatnej trial verzie.

Hráčom je po stránke obsahu prístupná kompletná verzia, no vychutnať si ju môžu len po dobu piatich hodín herného času. Ponuka je navyše určená len pre konzoly Xbox One a PlayStation 4, počítače zatiaľ majú smolu. Prístupný je navyše aj kooperatívny režim, kde je možné stretnúť jednak hráčov trial verzie, ako aj tých, ktorí vlastnia plnú verziu hry. Multiplayer je však podmienený aktívnym predplatným služieb PlayStation Plus a Xbox Live.

Ako pri podobných ponukách, aj tu platí, že všetok dosiahnutý herný pokrok sa pri kúpe plnej verzie hráčovi z trialu prenesie. Pokiaľ sa túto možnosť rozhodnete využiť a pustíte sa do boja proti drogovému kartelu Santa Blanca v otvorenom svete Bolívie, pripravte sa najskôr na sťahovanie približne 60 GB dát. Hru nájdete cez obchod s aplikáciami na obidvoch konzolách.

 

04.08.2017

+