MojWindows

Americká firma Electronics Arts prostredníctvom svojho blogu potvrdila, že k 7. novembru plánuje úplné ukončenie podpory pre titul FIFA Mobile na zariadeniach využívajúcich Windows. Od tohto dátumu už nebude možné pristupovať k žiadnym herným dátam ani obsahu, nakoľko dôjde k úplnej odstávke online služieb, ktoré to zabezpečovali. K tomuto rozhodnutiu dochádza len necelý rok po tom, ako hra zažila svoj debut.

Hráčom tak zostáva posledných 90 dní, počas ktorých si môžu FIFA Mobile vychutnať. Pokiaľ by v hraní chceli pokračovať aj po 7. novembri, musia sa presunúť na zariadenia využívajúce Android alebo iOS. V prípade, že majú herný účet prepojený so sociálnou sieťou Facebook, všetok získaný herný obsah im bude uložený a synchronizovaný po inštalácii hry na podporovaných zariadeniach.

Titul FIFA Mobile Soccer je dostupný pre systémy Windows 10 aj Windows 10 Mobile, nie je však celkom jasné, či sa ukončenie podpory týka všetkých zariadení alebo len smartfónov. V príspevku na oficiálnom blogu EA hovorí o ukončení podpory pre Windows vo všeobecnosti, no prostredníctvom stránky na sociálnej sieti Facebook, ako aj upozornenia v hre spomína len mobilné zariadenia využívajúce Windows. Keďže však dôjde k odstaveniu všetkých online služieb, vyzerá to skôr na úplný koniec.

Fifa Mobile

Zdroj: EA

12.08.2017

+