MojWindows

Spoločnosť Epson sa aktuálne môže pochváliť ďalším ocenením, ktoré sa jej ušlo za projektor EH-TW9300W, na trh uvedený počas júla 2016. Asociácia EISA (European Imaging and Sound Association) mu udelila ocenenie „Projektor pre domáce kino 2017-2018“.

Projektor je nástupcom modelu EH-TW9200, ktorý získal cenu EISA za rok 2014/15, a naďalej pokračuje vo výnimočnej flexibilite nastavení, ktorú priniesol už predchodca. Ponúka však nové formáty a funkcie. Pre používateľov, ktorí sa zaujímajú o najnovšie produkty pre domáce kina, bude EH-TW9300W veľkým lákadlom, najmä vďaka podpore 4K, UHD Blu-ray a HDR a optike, ktorej pohyb zabezpečuje motor a pamäť polohy objektívu.

Marcel Divín, Branch Office Manager CZ & SK v spoločnosti Epson Europe, na margo ocenenia uvádza: „Ceny EISA sú pre toto odvetvie kľúčovým ukazovateľom kvality výrobkov a ocenenie EH-TW9300W je dôkazom výnimočnej úrovne našich odborných znalostí, ktoré pri výrobe vysoko kvalitných projektorov využívame. Spoločnosť Epson je hrdá na to, že zaujala v oblasti projekčných technológií a technológií pre domáce kino prvé miesto.”

Náš tip
Spoločnosť Epson sa už šiesty rok za sebou zapísala medzi 100 najlepších globálnych inovátorov

23.08.2017

+