MojWindows

Herné vydavateľstvo Bethesda informovalo, že doteraz dostupná demoverzia akčnej sci-fi adventúry Prey bola nahradená trial verziou. V praxi to znamená to, že hráči si tento titul budú naďalej môcť bezplatne vyskúšať, no v prípade, že sa neskôr rozhodnú zakúpiť si ho, všetok dosiahnutý herný postup sa im prenesie do plnej verzie. To v prípade demoverzie neplatilo.

Naďalej však platí, že sa chopíte role hlavného protagonistu Morgana Yu, ktorý je poslednou nádejou ľudstva na záchranu pred mimozemskými kreatúrami vytvorenými vedeckým experimentom. Ocitnete sa takmer sami na výskumnej vesmírnej stanici Talos I, hemžiacej sa nepriateľmi, ktorí chcú zneškodniť každého člena pôvodnej posádky, vrátane vás. Musíte sa vzchopiť a príšerám sa postaviť, aby ste zaručili, že na Zem nedorazia.

Trial verzia je dostupná pre všetky platformy na ktorých hra Prey vyšla, a teda PC, Xbox One a PlayStation 4. Hra zožala pozitívny ohlas od hernej komunity a pokiaľ patríte k fanúšikom tohto žánru, určite ju vyskúšajte.

17.08.2017

+