MojWindows

Spoločnosť ASUS pozýva herných nadšencov všetkých vekových kategórií, zvedavcov a milovníkov technológií do štýlového ROG (Republic of Gamers) karavanu, v ktorom spoznáte dokonalý zážitok z hrania. Vybavený najnovšími a najvýkonnejšími hernými technológiami, karavan ROG Airstream na Magio pláži v Bratislave predstavuje vašu miestenku do lákavého herného sveta najvyššej kvality.

ROG Airstream je unikátny karavan, aký inde nenájdete. Tento zrkadlový voz je vybavený nadupanými hernými delami ROG G752 a výkonnými Strix modelmi GL502 a GL553, na ktorých sú k dispozícii obľúbené hry Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) a Forza Horizon 3. Návštevníci Magio pláže si môžu v karavane okrem hrania hier vyskúšať aj ROG herné notebooky a spoznať kompletné herné príslušenstvo značky Republic of Gamers. Od herných slúchadiel cez myš a podložku pod myš, ktoré sú súčasťou každého notebooku, až po vystavené komponenty, ako je ROG monitor, základná doska, grafická karta, router, či klávesnica.

Karavan je pre všetkých záujemcov k dispozícii na Magio pláži denne v čase od 10:00 do 21:00 a to až do 27. augusta 2017. Každý deň sa bude súťažiť o 2 kódy ku hre Forza Horizon 3. Stačí len prísť, zahrať si niektorú z hier, zaregistrovať sa a výhra môže byť vaša. A čo viac? V utorok 15. augusta v čase od 16:00 do 19:00 si do špičkového karavanu prídu zmerať sily youtuberi GoGoManTV, Asimister a streamerka Evička-Kravička. Vyzvite ich na súboj, ak nájdete odvahu. Karavan je situovaný v blízkosti plážového baru oproti volejbalovým ihriskám zo strany Starého mosta.

ROG_karavan_01

11.08.2017

+