MojWindows

Spoločnosti Nuance Communications, Inc. a Seiko Epson Corp. dnes oznámili uzavretie celosvetového strategického partnerstva. To má prispieť k zvýšeniu spokojnosti zákazníkov Epson tým, že spoločnosť poskytne prostredníctvom svojej sieti distribútorov a predajcov riešenie pre správu a spracovanie dokumentov od spoločnosti Nuance.

Epson bude v rámci partnerstva ponúkať a distribuovať programy eCopy ShareScan a Equitrac Office/Express od spoločnosti Nuance k  atramentovým multifunkčným tlačiarniam Epson (MFP). Okrem toho získa pokročilý softvér pre skenovanie Nuance OmniPage SDK, a zaistí tak vyššiu presnosť OCR pri automatizácií pracovných procesov spracovania dokumentov zákazníkov. Softvér bude ponúkaný pri vybraných skeneroch Epson spolu s programom Power PDF od Nuance.

„Riešenie od spoločnosti Nuance a globálna podpora umožní našim zákazníkom optimálne a bezpečne spravovať ich dokumenty po celú dobu, kedy sú v obehu,” uviedol Martin Lucký, Pre/Post Sales Specialist spoločnosti Epson za CZ&SK. „Spojenie multifunkcií a skenerov Epson a riešenia od Nuance pomôže zákazníkom kontrolovať stále komplikovanejšie obchodné procesy tým, že optimalizuje pracovné procesy digitalizácie dokumentov a správy tlače, a tak zlepší produktivitu, spoluprácu a efektivitu podnikania.”

Prehľad softvérových riešení, ktoré Epson získa v rámci partnerstva

Equitrac Express poskytuje správcom IT flexibilitu, ktorá umožňuje študentom, fakultám i zamestnancom tlačiť, čo potrebujú a kedy to potrebujú, a to z ktoréhokoľvek miesta. Equitrac Office je obdobným riešením, ktoré je ale orientované na firemný segment, kde znižuje komplikovanosť IT systému tým, že odstraňuje závislosť na tlačových serveroch, tlačových ovládačoch a komplexných sieťach kancelárskych strojov, vďaka tomu, že spravuje každú stranu, ktorá sa v danej organizácii tlačí.

eCopy ShareScan je softvér pre skenovanie a ukladanie dokumentov, ktorý sa najlepšie hodí pre spolupracujúce tímy tam, kde členov tímu spája spoločný cieľ ako napríklad projekt, zdieľajú dokumenty a obsah, aby mohli vykonávať revízie a ďalej rozvíjať obsah.

OmniPage Capture SDK ponúka najdokonalejšiu technológiu optického rozpoznávania znakov (OCR). Poskytuje vývojárom všetko, čo potrebujú, aby aplikácie obohatili o rozsiahle obrazové predlohy, OCR, možnosť tvorby PDF a schopnosť konverzie, rovnako ako technológiu rozpoznávania kódov, inteligentné rozpoznávanie znakov, zónové rozpoznávanie a ďalšie.

Program Power PDF ponúka všetky nástroje potrebné pre prácu s PDF poznámkami, označeniami, pripojením podpisu, zabezpečením, redigovaniu a komprimovaniu PDF, vytváraniu a prácou s formulármi v PDF, či uľahčuje editáciu a publikáciu súborov v PDF.

Epson

26.07.2017

+