MojWindows

Microsoft Edge, prednastavený webový prehliadač operačného systému Windows 10 a zároveň prirodzený nástupca nepríliš obľúbeného Internet Explorera, je zo strany používateľov často kritizovaný za obmedzený počet dostupných rozšírení. Hoci sa situácia za ostatné mesiace postupne zlepšila, konkurencia ide neustále vpred a vývojári tak stále majú čo robiť, aby dokázali udržať krok. Na skutočnosť, že Microsoft Edge predsa len dostáva zaslúženú pozornosť poukazuje aj aktuálne sprístupnenie dvojice nových rozšírení GetThemAll a Enhancer for YouTube.

Náš tip
Ako nainštalovať a spravovať rozšírenia pre Microsoft Edge | Návod

GetThemAll – Video Downloader

GetThemAll je jednoduchým rozšírením, ktoré po spustení automaticky analyzuje otvorenú webovú stránku, kde vyhľadá stiahnuteľný obsah ako dokumenty, videá, obrázky, prípadne aj HTLM prvky. Dostupné súbory je možné sťahovať manuálne po jednom alebo ako kompletný balík všetkého, čo je dostupné.

Výsledky je dokonca možné filtrovať pomocou rôznych kategórií, čo prácu ešte viac uľahčuje. GetThemAll sa okrem toho hodí aj na sťahovanie videí zo služieb YouTube a Vimeo, no poradí si aj so sociálnou sieťou Facebook.

GetThemAll

Enhancer for YouTube

Toto rozšírenie umožňuje prispôsobiť vzhľad a štandardné nastavenia služby YouTube ako sú rýchlosť prehrávania, preferované rozlíšenie, zobrazovanie komentárov, či automatické prehrávanie a podobne. Ide o šikovného pomocníka pre ľudí, ktorí trávia sledovaním videí cez svoj prehliadač dlhší čas. Dostupná je široká škála rôznych nastavení, pomocou ktorých je používateľský zážitok možné upraviť na mieru svojim požiadavkám.

Enhancer for YouTube

06.07.2017

+