MojWindows

Herná divízia HyperX, patriaca pod spoločnosť Kingston, dnes oznámila plánovanú dostupnosť dvojice nových mechanických klávesníc, ktorými rozšíri svoju ponuku herného príslušenstva. Klávesnice Alloy Elite a Alloy FPS Pro prichádzajú s novým dizajnom, mechanickými spínačmi Cherry MX, LED podsvietením a stopercentným anti-ghostingom. Rovnako sa tak môžu pochváliť rámom z pevnej ocele pre zvýšenú odolnosť, ktorú hráči určite ocenia.

HyperX Alloy Elite

Mechanická herná klávesnica Alloy Elite má červené LED podsvietenie tlačidiel, lištu s 18 LED pre svetelné efekty podľa individuálne nastaviteľných režimov a 6 prednastavených režimov podsvietenia. K dispozícii sú aj samostatné tlačidlá pre ovládanie multimédií a veľké rolovacie koliesko spolu s tlačidlami pre rýchle voľby nastavenia jasu, svetelných efektov a herných režimov. Klávesnica Alloy Elite má navyše priechodný port USB 2.0, textúrované tlačidlá WASD v titánovej farbe. Funguje bez nutnosti inštalácie akýchkoľvek ovládačov.

Nová mechanická herná klávesnica Alloy FPS Pro je určená hráčom, ktorí dávajú prednosť verzii bez numerického bloku. Jej výhodou pre hráčov „strieľačiek“ (FPS hier) sú menšie rozmery, vďaka čomu majú viac priestoru na stole pre pohyb s myšou.

HyperX-Alloy-FPS-Pro

Klávesnica HyperX Alloy Elite Mechanical Gaming Keyboard (139,99 €) bude na výber so spínačmi Cherry MX v modrej, červenej a hnedej verzii a bude k dispozícii prostredníctvom maloobchodnej siete predajní a e-shopov od 21. augusta. Klávesnica HyperX Alloy FPS Pro Mechanical Gaming Keyboard (99,99 €) už je k dispozícii vo verzii s červeným podsvietením kláves.

18.07.2017

+