MojWindows

Microsoft začiatkom mája informoval, že najbližšia veľká aktualizácia pre Windows 10 bude niesť názov Fall Creators Update, čím poukázal na fakt, že naďalej bude pokračovať v zveľaďovaní podobných oblastí ako v prípade aktualizácie Creators Update.

Najnovšie informácie ale poukazujú na fakt, že Microsoft pristúpi k úprave názvu pre použitie v rozdielnych regiónov. To znamená, že aktualizácia bude na niektorých trhoch známa pod odlišným názvom. Napríklad v prípade Británie pôjde o názov „Autumn Creators Update“. Microsoft síce ešte počas konferencie Build 2017 informoval, že označenie Fall Creators Update bude použité celosvetovo, no jeho regionálne prispôsobenie rozhodne má zmysel, keďže priateľskejšie meno osloví aj menej technicky a jazykovo zdatných používateľov.

FCA

Produktová stránka slovenskej pobočky Microsoft naďalej odkazuje na Windows 10 Fall Creators Update, zmena sa tak pravdepodobne dotkne len vybraných trhov kam podľa aktuálnych informácií spadajú aj Austrália, Nový Zéland a India. Aktualizácia má byť dokončená v septembri tohto roka, pričom k používateľom by mala doraziť najneskôr v októbri. Obsahovať bude množstvo zaujímavých vylepšení, ktoré by používatelia mali oceniť.

17.07.2017

+