MojWindows

Spoločnosť ADATA dnes oznámila, že jej DDR4 pamäťový modul XPG SPECTRIX D40 RGB získal certifikáciu kompatibility s programom ASUS AURA Sync. To umožňuje majiteľom základných dosiek ASUS personalizovať RGB osvetlenie vstavené do D40 modulov s možnosťou výberu farebnej škály, sekvencie osvetlenia a pod.

RGB efekty, farebné sekvencie, intenzita, zapínanie, vypínanie a doplnkové funkcie sú používateľom k dispozícii vďaka garantovanej kompatibilite s AURA Sync. To všetko výrazne rozširuje možnosti vylepšenia a personalizácie počítačových skríň.

Moduly SPECTRIX D40 boli optimalizované pre platformu Intel X299 so základnou rýchlosťou 2 666 MHz. Sú tiež kompatibilné so základnými doskami AMD AM4. Určené sú primárne pre hernú komunitu a používateľov, ktorí sa venujú vylepšovaniu počítačových skríň, kde sa podobné efekty osvetlenia využívajú pomerne často.

ADATA pri pamätiach SPECTRIX D40 uvádza aj to, že bez nutnosti inštalovať doplnkové chladenie dokážu pracovať až na frekvencii 4 000 MHz. Na našom trhu sa majú objaviť na prelome júla a augusta. Informácie o cenách zatiaľ neboli zverejnené.

14.07.2017

+