MojWindows

Star Wars: Commander je strategická hra postavená na populárnej ságe Hviezdne vojny a prvkoch známeho titulu Clash of Clans. Hráč si zvolil stranu, postupne budoval základňu a následne vyrážal do boja proti nepriateľom. Postupne zároveň rozširoval svoju armádu, ale aj silu jednotiek, hrdinov a výbavy, ktoré mohol vylepšovať.

Nechýbali tu ani ikonické postavy Darth Vader, Han Solo, Luke Skywalker, Princezna Leia, či tradičné jednotky ako vojaci Stormtrooper a obrnené chodiace pevnosti AT-AT. Titul Star Wars Commander sa tešil z občasných aktualizácií, pričom nedávno sa dočkal postáv a lokácií z filmu Rogue One: A Star Wars Story.

O to prekvapivejšie je oznámenie, že od 1.júna hru už viac nenájdeme v obchode Windows Store a používatelia, ktorí ju majú nainštalovanú si ju užijú už len do 30.júna. Ako informuje Disney na oficiálnej stránke, po tomto termíne sa už ani nebude dať spustiť. Zrušené budú všetky verzie pre platformu Windows, čo v preklade znamená, že ide o verziu pre PC a smartfóny.

Náš tip
Poštový klient Yahoo Mail od 22. mája prestane úplne fungovať | Aplikácie

star-wars-commander-eol

Zdroj: Disney

01.06.2017

+