MojWindows

Po predstavení zaujímavej technológie Logitech G Powerplay, firma Logitech prináša na náš trh nový set bezdrôtovej klávesnice a stojančeku pre smartfón alebo tablet. Novinka s názvom „Logitech K375s Multi-Device Wireless Keyboard and Stand Combo“ sa majiteľovi snaží uľahčiť problémy s používaním viacerých zariadení a ušetriť tak miesto na pracovnom stole.

Logitech_k375s-multidevice-keyboard-10 (3)

Klávesnica má tradičné rozloženie kláves s numerickým blokom, klávesy plnej veľkosti s konkávnym tvarom a nízkym zdvihom, pričom obsahuje nožičky pre používanie v dvoch rôznych uhloch. Logitech prízvukuje aj to, že klávesnica je odolná voči poliatiu a batérie ju vydržia napájať až po dobu 24 mesiacov.

Logitech_k375s-multidevice-keyboard-10 (1)

Stlačením tlačidla Easy-Switch môžete ľahko prepínať medzi tromi súčasne pripojenými zariadeniami a písať na každom z nich. Univerzálny stojanček v balení sa dá využiť pre telefón alebo tablet s maximálnou hrúbkou 10,5 mm. Pogumovaná konštrukcia udržuje obrazovku mobilného zariadenia v stabilnej polohe a umožňuje ľahký prístup k HOME tlačidlu u telefónu alebo tabletu.

Klávesnica K375s Multi-Device je kompatibilná s najrozšírenejšími operačnými systémami, vrátane Windows, Mac, Chrome, Android alebo iOS. Na pripojenie môžete použiť USB nano prijímač Logitech Unifying alebo technológiu Bluetooth Smart.

Logitech_k375s-multidevice-keyboard-10 (13)

Očakáva sa, že set Logitech K375s Multi-Device Wireless Keyboard and Stand Combo bude k dispozícii v Českej a Slovenskej republike od júla za cenu 46,99€.

27.06.2017

+