MojWindows

Electronic Arts v spolupráci s herným štúdiom Ghost Games predstavili ďalšie pokračovanie populárnej hernej série Need for Speed. Pripravovaná novinka Need for Speed Payback bude dostupná už 10.novembra tohto roka pre počítače a konzoly. Niesť sa má v rovnakom duchu ako reštart série z roku 2015.

Dôležitou súčasťou hry tak bude aj samotný príbeh. V kampani sa hráč postupne chopí role troch rôznych postáv – Tyler, Mac a Jack. Príbeh poháňaný túhou po pomste sa odohráva v zločinom prekvitajúcom meste Fornute Valley. Trojica hlavných postáv sa postaví obávanému kartu The House. Ten má pod palcom miestne kasína, drobných zločincov, ale aj skorumpovanú stranu zákona. Trio si tak musí na uliciach postupne získať rešpekt a prepracovať sa až na samotný vrchol.

Hra má ponúknuť lúpeže, vysoké stávky pri pretekoch, ako aj možnosť vyhliadnuť si vrak a postupne ho reštaurovať. Inšpiráciu má podľa všetkého čiastočne čerpať v akčnej filmovej sérii „Rýchlo a Zbesilo“.

Chýbať ale samozrejme nebudú ani tradičné prvky, ktoré sa pred dvomi rokmi vrátili s titulov Need for Speed. Nájdeme tu otvorený svet, akčné naháňačky s policajtmi, či najprepracovanejšiu úpravu áut, akú kedy séria Need for Speed zažila. Vývojári sa navyše poučili a novinku bude možné v režime kampane hrať aj bez aktívneho pripojenia na internet.

Need for Speed Payback vychádza 10. novembra, no majitelia verzie Deluxe Edition sa do hry budú môcť pustiť už od 7. novembra.

Náš tip
Need for Speed a Unravel čoskoro dostupné cez službu EA Access | Xbox

Zdroj: Polygon

04.06.2017

+