MojWindows

HyperX, divízia spoločnosti Kingston, a jeden z najväčších sponzorov herných organizácií, oznámila partnerstvo s basketbalovým hráčom Kentucky Wildcats a náruživým počítačovým hráčom De’Aaronom Foxom. Ako ambasádor značky HyperX bude Fox používať výlučne herné slúchadlá HyperX, a to na športových zápasoch, ako aj počas streamovania svojich obľúbených hier Call of Duty: Black Ops III a Clash Royale na Twitchi.

Fox bol hviezdou All-American na Universite v Kentucky a získal najlepšie výsledky v Thursday’s NBA Draft. Jeho celoživotná vášeň sú však počítačové hry, kde hráva nielen NBA2K, ale aj Call of Duty, Dragon Ball Z, Need for Speed, Madden, UFC a Clash Royale. S predpokladom stať sa najlepším atlétom Fox neúnavne trénuje svoje reflexy nielen na ihrisku, ale aj pri hraní video hier.

“Som rovnako vášnivý hráč videohier, ako hráč basketbalu a preto ma teší, že môžem byť súčasťou HyperX teamu,” povedal De’Aaron Fox. “Potrebujem kvalitnú hernú výbavu, aby som mohol dosiahnuť čo najlepší výkon.”

Tradičný šport a eSports spolu konvergujú a De’Aaron Fox sa pridáva k rastúcej skupine nadšencov HyperX z radov profesionálnych basketbalových hráčov, medzi ktorých patrí aj hráč Los Angeles Laker a vlastník Echo Fox eSports teamu Rick Fox, NBA All-Star a zapálený hráč Gordon Hayward, alebo hráč Boston Celtic a majiteľ eSport Detroit Renegades Jonas Jerebko.

De'Aaron Fox

Foto: LAtimes

23.06.2017

+