MojWindows

Pripravovaná MOBA hra Gigantic má od predstavenia v roku 2014 za sebou už niekoľko uzatvorených beta testov, problémy s vývojom, ako aj zmenu vydavateľstva. Od decembra minulého roka je síce na vyskúšanie dostupná pre všetkých záujemcov, no oficiálny termín jej vydania pre Windows 10 a Xbox One ešte donedávna zostával veľkou záhadou.

Vývojári ale počas minulého týždňa oznámili, že hra Gigantic bude vo finálnej verzii dostupná od 20. júla, pričom zamieri aj do obchodu Steam. Pokiaľ si ju chcete vyskúšať, môžete sa zapojiť do otvoreného beta testu, ktorý bude prebiehať až do termínu vydania.

Okrem toho vývojári oznámili aj vydanie veľkej aktualizácie. Tá do hry zaviedla nové možnosti ako sa nováčikovia môžu oznámiť s hernými princípmi. Pribudli aj zápasy proti botom, kde hráči môžu cibriť svoje zručnosti ešte predtým, ako sa postavia proti živým protivníkom.

Gigantic okrem prvkov klasických MOBA hier ponúka aj niekoľko neštandardných kúskov ako stret obrovských monštier – Guardianov. Hra Gigantic je bezplatne dostupná prostredníctvom obchodu Windows Store.

27.06.2017

+