MojWindows

Už po štvrtý raz prináša spoločnosť ASUS romantiku a zábavu do letných večerov. Svoje letné autokino otvára aj tento rok. Už od soboty 3. júna 2017 sa môžete tešiť na pravidelné filmové trháky, ktoré z pohodlia vášho auta dajú každému „randevue“ úplne iné korenie. Pozvite sa na veľké parkovisko pri bratislavskom nákupnom centre Shopping Palace.

Pripravte si pukance, nachos a veľký drink so slamkou, usaďte sa pohodlne do vášho „autokresla“ a uprite zrak na kolosálnu maketu notebooku ASUS. Pretože presne tam bude premietacie plátno, ktoré sa stane dejiskom filmových, multižánrových príbehov. Neobmedzujte sa v hrdelnom smiechu, vo vzájomných, pokojne aj hlasnejších komentároch so „spolujazdcom“ bez toho, aby ste niekoho rušili. Budete tam len vy a vaše kino.

Autokino pri nákupnom centre Shopping Palace v Bratislave funguje každý štvrtok, piatok a sobotu až do septembra. Začiatok vysielania je vždy o 21:30 a program filmových predstavení nájdete tu: http://www.autokinoshoppingpalace.sk/Vstupné je samozrejme zdarma.

Zdroj: TS

03.06.2017

+