MojWindows

Len krátko na to, ako bola nová testovacia verzia operačného systému Windows 10 sprístupnená klasickou cestou cez službu Windows Update, došlo k jej vydaniu aj v podobe súboru ISO, teda obrazu disku. Súbor je na stiahnutie dostupný prostredníctvom oficiálnej stránky,  kde je ale nutné prihlásiť sa prostredníctvom Microsoft účtu, ktorý je zaradený do programu Windows Insider.

Súbory ISO sú pre členov programu Windows Insider vydávané nepravidelne, spravidla pokiaľ ide o jednu zo stabilnejších verzií systému, prípadne je vysoká pravdepodobnosť, že množstvo testerov sa bude chcieť pustiť do ručnej inštalácie.

Dostupnosť obrazov diskov poteší hlavne ľudí, ktorí mali problém s inštaláciou cez službu Windows Update a potrebujú teda vykonať ručnú inštaláciu. Dobré je aj to, že nie je nutné vykonať čistú inštaláciu systému, ale stačí zvoliť možnosť inovácie, kedy sa používateľovi všetky súbory zachovajú.

Zostava 16193 do systému prináša množstvo vylepšení a opráv, medzi ktorými ale nechýbajú ani horúce novinky ako napríklad aplikácie Windows Store Remix, ktorá bola oficiálne predstavená len pred pár dňami.

Náš tip
Ako pracovať s obrazmi disku ISO a IMG vo Windows 10 | Návod

15.05.2017

+