MojWindows

Pokiaľ ste ešte nemali príležitosť vyskúšať akciou nabitú hru The Division, počas najbližší dní na to máte jedinečnú príležitosť. Pripravte sa vyraziť do ulíc pandémiou postihnutého Manhattanu úplne bezplatne na všetkých platformách – PC, Xbox One a PlayStation 4.

Hráči získajú prístup ku štandardnej verzii hry (The Division Standard Edition) a vyskúšať si ju tak budú môcť skutočne dosýta, vrátane kooperatívneho režimu a nebezpečenstvom prepchatej Dark Zone. Nejde teda o obsahovo obmedzenú skúšobnú verziu, ale o plnú hru s časovo obmedzeným prístupom.

Bezplatný prístup štartuje dnes a v prípade konzolovej verzie potrvá až do pondelka 8.5., presne do 8:59. Hráčom na počítačoch prístup skončí už o niečo skorej, konkrétne o 21:59 v nedeľu večer. Ak by ste si hru chceli vyskúšať na konzole Xbox One, budete potrebovať aktívne predplatné Xbox Live.

Ubisoft v súvislosti s voľným víkendom navyše ohlásil aj špeciálne zľavy v prípade, že by sa hráči rozhodli ďalej pokračovať v odhaľovaní zákutí a príbehu otvoreného sveta. Na konzole Xbox One ide až do 15.mája o zľavy vo výške 60% na obidve herné edície Standard aj Gold. V prípade ostatných platforiem platí zľava v rovnakej výške, no len do 9.mája.

The Division

04.05.2017

+