MojWindows

Obchod s hrami EA Origin ponúka v rámci svojej iniciatívy „On the House“ bezplatne ďalšiu staršiu hru úplne zadarmo. Po marcovej ponuke adventúry Syberia II teraz na rad prichádza vojnová strielačka Medal of Honor: Pacific Assault, ktorá pôvodne vyšla ešte v roku 2004. Hra získala prevažne kladné hodnotenia a štandardne je dostupná za 10€, no počas najbližších týždňov ju môžete získať úplne bezplatne.

Každý, kto si stihne zverejnený obsah vyzdvihnúť v časovo limitovanej ponuke, ho získava natrvalo bez ďalších podmienok. Stačí vlastniť, prípadne si vytvoriť používateľský účet služby EA Origin.

Nakoľko ide už o poriadne starú hru, na dnešných počítačoch si ju zahráte bez akýchkoľvek problémov. Odporúčané požiadavky pozostávajú z procesora Intel Pentium 4 s taktom 1,5 Ghz, 1 GB operačnej pamäte, 3 GB  voľného miesta na disku a 128 MB grafickej karty s podporou pre DirectX 9.

Zaujímavý kúsok do ponuky zaradil aj Windows Store

Tento týždeň zaujímavú bezplatnú novinku začal ponúkať aj obchod Microsoftu, Windows Store. Ide o unikátne akčné RPG odohrávajúce sa v postapokalyptickom svete. Hra pôvodne vyšla v platenej verzii pre konzolu Xbox ešte v roku 2005, no aktuálne prešla do bezplatnej verzie, ktorá je dostupná v rámci programu Play Anywhere. Vychutnať si ju tak môžu hráči na počítačoch s Windows 10, ako aj na konzole Xbox One. Opäť ide o starší, oceňovaný titul.

18.05.2017

+