MojWindows

Populárny Youtube klient s názvom myTube! sa v týchto dňoch dočkal veľkej aktualizácie, ktorá ho prepracovala úplne od základov. Aplikácia je tak podľa vyjadrení vývojárov podstatne rýchlejšia, jednoduchšia na používanie a s krajším používateľským rozhraním, ako to bolo doteraz.

Aplikácia myTube! vo verzii 3.0 bola pripravovaná a vyvíjaná 14 mesiacov, pričom po prvýkrát prichádza s natívnou podporou pre používanie na konzole Xbox One, čím sa stáva atraktívnou náhradou za oficiálnu aplikáciu Youtube, ktorá ponúka menej možností.

myTube 3.0

Medzi ďalšími vylepšeniami novej verzie sa nachádzajú vizuálne prvky v štýle Microsoft Fluent Design, zobrazovanie obsahu medzi aplikáciami myTube! na rôznych zariadeniach (streamovanie z mobilu na televízor), vylepšené vyhľadávanie, práca s titulkami, plynulý prechod medzi prehrávaním na pozadí a klasickým režimom, synchronizácia histórie prehliadania a možnosť využívať štandardný webový prehrávač služby YouTube. Drobným vylepšením je aj to, že živá dlaždica aplikácie bude zobrazovať informácie o nových odberateľoch.

Množstvo z týchto noviniek prechádzalo už dlhú dobu testovaním, no konečne dorazilo aj do oficiálnej verzie aplikácie. YouTube klient myTube! je dostupný prostredníctvom obchodu Windows Store, pričom ide o platenú aplikáciu, ktorá ale ponúka skúšobnú verziu a prípadný záujemca o jej kúpu si tak môže poriadne obzrieť a vyskúšať, či sa mu oplatí investovať.

23.05.2017

+