MojWindows

Prvá aprílová sobota patrila už tradičnému stretnutiu fanúšikov technológií a operačného systému Windows, konzoly Xbox a produktov spoločnosti Microsoft, ako aj ďalších technologických spoločností zvučných mien. Na prvej tohtoročnej akcii Microsoft Windows Roadshow sme sa stretli v meste plnom technologických nadšencov – v Žiline. A pre tých z vás, ktorí sa nemohli zúčastniť, prípadne si chcú trochu zaspomínať ako to prebiehalo priamo na mieste konania, prinášame krátky zostrih.

Okrem prierezu priestormi a ukážok celkovej atmosféry podujatia, v ňom nechýbajú ani krátke rozhovory so zástupcami technologických spoločností, ktorí účastníkom približovali svoje produkty, dávali cenné rady a odpovedali na otázky všetkého druhu. Okrem toho, že sa rozrozprávali o tom, ako sa im na akcii vlastne páčilo, prezradili niekoľkými slovami aj to, čo si pre návštevníkov pripravili. Na webe je navyše už dlhú dobu nahodená aj fotogaléria, v ktorej si môžete jednotlivé stánky partnerov podujatia pozrieť detailnejšie, prípadne tam môžete nájsť aj seba.

Všetkým účastníkom, ako aj partnerom samozrejme ďakujeme za skvelú podporu a účasť. Tešíme sa aj na ďalšie stretnutia, či v tomto alebo budúcich rokoch. Spolu s vami totiž tvoríme skvelú Windows komunitu.

17.05.2017

+