MojWindows

Firma Logitech predviedla novú kolekciu „pomaľovaných“ myší, ktoré sú určené pre dieťa v každom z nás. Dizajnová kolekcia myší Logitech 2017 Doodle Collection je určená ľuďom, ktorí sú hraví ako deti a majú spontánneho ducha plného predstavivosti. Inšpirovaná je rozmarnými vzormi z imaginárnych svetov a kombinuje silné vizuálne rozprávanie príbehov a prepracované ručne maľované postavy, vzory a symboly.

Kolekcia kreslených vzorov – od „veselej žiarovky“ (Lightbulb), cez „tenisky“ (Sneakerhead) a „skejťácke burgery“ (Skateburger), až po „kopčekovú zmrzlinu“ (Triple Scoop) – dodáva bezdrôtovým myšiam Logitech M238 Wireless Mouse dotyk zvláštnosti.

Logitech_Doodle_Collection (1)

Myši v kolekcii Logitech 2017 Doodle Collection majú výdrž batérie až 12 mesiacov. Umožňujú ľahký pohyb aj na dlhých webových stránkach alebo dokumentoch vďaka pohodlnému rolovaciemu koliesku, a to bez ohľadu na operačný systém, ktorý používate. Myši sa k zariadeniu sa pripájajú pomocou USB prijímača, ktorý poskytuje dosah až 10 metrov.

Očakáva sa, že dizajnová kolekcia myší Logitech 2017 Doodle Collection bude k dispozícii u vybraných partnerov v júni za maloobchodnú cenu 24,99 €.

Logitech_Doodle_Collection (13)

17.05.2017

+