MojWindows

ESL s potešením oznamuje, že Lenovo Legion sa stane oficiálnym PC partnerom pre zvyšok súčasného turnaja ESL CS:GO Pro League Season a rovnako aj pre nadchádzajúcu 6. sezónu štartujúcu v septembri. Ako oficiálny partner poskytne spoločnosť Lenovo profesionálnym hráčom ligy svoje herné počítače, ako aj herné notebooky pre analytikov počas pravidelných zápasov a ďalších podujatí.

Herné počítače Lenovo, ktoré sa budú používať v súťaži na najvyššej úrovni, zahŕňajú notebook Lenovo Legion Y720 so 7.generáciou procesorov Intel Core i7, grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1060 a zabudovaným prijímačom pre spárovanie s bezdrôtovým ovládačom Xbox One.

Ešte lepšie je však to, že komentátori a vysielatelia nebudú jediní, ktorí budú využívať nový hardvér. Na finále v Dallase bude mať spoločnosť Lenovo navyše aj svoj stánok, v ktorom si bude môcť každý návštevník vyskúšať najnovšie produkty a súťažiť o ceny.

Ešte stále si môžete zabezpečiť miesto na finále tejto sezóny, ktoré sa bude konať v dňoch 3. – 4. júna v Dallase. Pre všetky ďalšie aktualizácie turnaja sledujte ESL CS na Twitteri a Facebooku.

10.05.2017

+