MojWindows

Ak si vo voľnom čase radi zahráte nejakú tu hru, aktuálne máte skvelú príležitosť ako za malý peniaz, prípadne úplne bezplatne rozšíriť svoju hernú knižnicu. A aby toho nebolo málo, bezplatne hru ponúka už aj obchod GOG. Tu môžete až do 15. hodiny zajtrajšieho dňa (21.5.) získať stredovekú RPG hru Mount & Blade.

Tento titul by bolo možné označiť priamo za simulátor stredovekého života s komplexnými RPG prvkami, pričom vychutnať si ho môžete z pohľadu prvej alebo tretej osoby. Začítane tak ako v klasických RPG hrách vytvorením postavy podľa svojich požiadaviek a následne sa vydáte na nezastaviteľné dobrodružstvo naprieč stredovekým svetom plným prekvapení, bojov, zbojníkov a akcie. Svet si tu jednoducho žije svojim životom a vy si v ňom musíte spraviť svoje meno.

Hru vydalo v roku 2009 štúdio TaleWorlds Entertainment a do povedomia hernej komunity sa dostala vďaka veľkej voľnosti, ktorú ponúka rozsiahly otvorený svet, ako aj tomu, že sa dá hrať opakovane bez toho, aby sa človeku začala zunovať. V obchode Steam dosahuje pri 2000 recenziách priemerné hodnotenie 9/10.

Skvelé je to, že nakoľko ide o titul z ponuky obchodu GOG, nenachádza sa tu žiadna forma otravnej ochrany a dokonca nie je potrebné ani využívať aplikáciu GOG Galaxy na jej stiahnutie. Na to, aby ste si hru mohli stiahnuť z oficiálnej stránky obchodu ale potrebujete mať vytvorený používateľský účet. Ten je samozrejme dostupný zadarmo a bez akýchkoľvek poplatkov. Smelo sa tak do toho môžete pustiť.

20.05.2017

+